Toimitamme nyt ruokatilaukset suoraan kotiovellesi, edullisesti

Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on mahdollisuus syödä herkullista kotiruokaa helposti ja edullisesti myös poikkeuksellisina aikoina. Uusi palvelumme tuo tuotteemme kotiovellesi.

Edun Herkku Oy on paikallinen kotiruokavalmistamo, jonka suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat muun muassa kotoisat lihapullat, herkulliset kaalikääryleet sekä gluteeniton mustamakkara. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä keittiössämme Pirkkalassa.

Mitä?

Edullisen, herkullisen ja kotiruokahenkisen ruoan kuljetuspalvelu Tampereen (pois lukien Teisko), Ylöjärven (pois lukien Kuru), Pirkkalan ja Nokian alueella. Ruoan toimitusmaksu on 5 euroa, yli 40 euron tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua.

Tuotteemme pakataan n. 300–400 gramman rasioihin tuotteesta riippuen. Esimerkiksi lihapulla- ja pihvirasioistamme riittää lounasta kahdelle aikuiselle tai useammalle lapselle. Esimerkiksi yhden lihapullarasian hinta on n. 3,90 euroa/kappale.

Toimitamme tilaukset kotiovellesi. Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lounassetelit. Mikäli haluat toimituksen ilman ihmiskontaktia, se onnistuu myös. Sovimme kuljetuksesta ja maksuvaihtoehdoista ilman kontaktia kuljettajan kanssa jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti.

Kenelle?

Herkullinen, pirkanmaalaisena käsityönä valmistettu ruokamme maistuu kaikille! Etätyöntekijät, lapsiperheet ja vanhempi väki – edulliset kotiruokamaiset vaihtoehtomme on suunniteltu moneen makuun.

Miten tilaan?

Tilauslomakkeen löydät tämän sivun alalaidasta. Lisätietoa tuotteistamme löydät täältä.

Voit tehdä tilauksen myös soittamalla arkisin kello 8–16 välillä numeroon 040 670 1006 tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen tilaukset@edunherkku.fi.

Tilaukset toimitamme arkisin kello 8–16 välillä haluamanasi ajankohtana. Seuraavan päivän tilaukset on tehtävä edellisenä arkipäivänä kello 12 mennessä.

Lisätietoa:

Kysy myös rohkeasti isommista tuotetilauksista ja -toimituksista. Meille on tärkeää kuunnella aina asiakkaamme tarpeita yksilöllisesti.

Jyrki Laakso, toimitusjohtaja, Edun Herkku Oy
040 532 2227
jyrki.laakso@edunherkku.fi

Takaisin ajankohtaisiin