Ruokavalmistamo Pirkanmaalla

Edun Herkku Oy on pirkanmaalainen kotiruokahenkinen ruokavalmistamo. Yrityksen nimi juontaa juurensa perustajaan Eero ”Edu” Sandbergiin, jolla on taustallaan vahva historia pirkanmaalaisena ruokakauppiaana.

Ruokavalmistamo tunnetaan erityisesti herkullisista kaalikääryleistä sekä erilaisista jauhelihatuotteista. Yrityksen tuoteperheeseen kuuluu myös kala- ja kasvistuotteita sekä asiakaskohtaisesti yhteistyössä räätälöityjä reseptejä. Tuotteet valmistaa nuorekas ja innostunut henkilökunta Pirkkalassa, Tampereen kupeessa.

Olemme Pirkanmaalla vahva lähiruoan toimija, mutta kohdistamme samalla resursseja valtakunnallisen näkyvyyden ja projektien vahvistamiseen. Olemme avanneet lisää kanavia julkishallinnon ruokapalvelujen puolelle sekä tiivistäneet tukkuyhteistyötä.

Meille on tärkeää ottaa jokaisen yhteistyökumppanin tarpeet vastaan yksilöllisesti. Yksi meidät muista perinteisistä kotiruokavalmistamoista erottava piirre on se, että meillä on mahdollisuus räätälöidä reseptejä ja tuotteita asiakaskohtaisesti muun muassa erikoisruokavaliot huomioon ottaen.

Viimeisimpiä yhteistyökuvioita esittelemme ilolla. Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy:n Servin kanssa pääsimme esittelemään tammikuussa yhdessä kehitetyt lähiruokajauhelihapihvit. Viime vuonna toteutimme vastaavan projektin Viitasaaren Kalatuotteen sekä Äänekosken kaupungin ruokapalvelujen kanssa. Yhteistyön tuloksena Äänekoskella ruokapalvelujen asiakkaille tarjoillaan maukkaita lähikalapullia.

Perinteiset lihapullamme muuntuvat moneksi, ja erilaisia reseptimuunnoksia on suunniteltu esimerkiksi Kylpylähotelli Peurungan sekä Veljekset Keskisellä sijaitsevan Onnenkivi Tuurin tarpeisiin. Myös Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa olemme tehneet tuotekehitystä jo usean vuoden ajan.

Osa tuotteistamme on saatavilla jatkuvasti Palvelutukkureiden, Meiran sekä Elintarviketukku Rikaisen valikoimassa. Pirkanmaalla olemme Kespron valikoimissa lähiruoan tuottaja.

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja tarjoamistamme mahdollisuuksista!

Ollaan yhteyksissä!